Huddinge IF 3 Gul

Referat: Svensk-Palestinska FF 2 - Huddinge IF 3 Gul

Utlovad monsun , då drar vi på match!
SP FF står för motståndet på ett regnigt Sätra BP.
Ingen drömstart direkt då första avhoppet kommer en timme för avfärd, nästa avhopp kommer en timme före avspark och då från dagens målvakt!…
En ringrostig Liam ställer upp, redan vid uppvärmning konstateras att greppet i vantarna är uselt! Men vad gör det tänker den ständigt välplacerade målvakten , backarna får se till att hålla rent!
Redan i matchens 5 minut, testas teorin.
Skott, vacker räddning, retur… mål???
På klassiskt P08:3 manér så biter vi ihop och ger igen. 1-1 direkt från hörnpunkten från Andreas den ena av två för dagen inlånade 2010:or!
Gemensamt för period 1 och 2 är att vi inte tar avslut utan söker för det där perfekta läget som lyser med sin frånvaro.
Liam och backlinje stoppar stabilt de flesta anfallen innan det ens blir farligt, men trots det så lyckas SP FF få in två mål till.
Med en nytänd låga och en tilltagande monsun kliver så P08:3 in på plan.
3-2 kommer efter en hästspark upp i kryssen från dagens andra 2010:a, Ossian med assist Andreas
3-3 ser Albin med assist från Ömer och 10 minuter så är det dax för Micke att göra 3-4.
Efter tre oväntade övertidsminuter får så motståndarna chansen att kvittera, 4-4 efter ett perfekt placerat skott ute vid stolpen.
En avspark och hungrigt P08:3 går för fullt mot mål, det tar inte många sekunder innan vi står fria med bollen framför mål och men vår spelare blir resolut mosad och bollen ligger kvar och väntar på straffen, men en avblåsning signalerar istället avslut!